Fredagsbrev uge 14

Kære forældre i Naturhuset

Så kom vi i gang igen efter påskeferien. Og det er som altid dejligt at få børnehaven fyldt op med alle vores skønne børn. Som altid er der masser af gensynsglæde hos børnene, det er virkelig dejligt at se!

I denne uge har vi sagt velkommen til Simon og Mie, de er startet i mælkebættegruppen. I solsikkegruppen er Malthe startet. Ta´godt imod dem og deres familier.

I fredagsbrevet i uge 8 havde vi en lille bøn til Jer forældre. Vi ønskede Jeres hjælp til, at børnene kunne sige farvel, der hvor der var en voksen. Det har I og børnene virkelig taget til Jer og vi mærker en tydelig forskel, så vi har mere ro til at være nærværende. Mange tak for opbakningen!

Den 22. Maj om formiddagen, er der bedsteforældredag i børnehaven. Raketterne holder det i Satellitten. Der kommer en mere fyldestgørende invitation senere. Men meld gerne datoen ud til bedsteforældre.

Mandag: Solsikker og mælkebøtter går i gymnastiksalen

Tirsdag: Guldsmede på tur ud i det blå

Onsdag: Solsikkerne går på byens legeplads, Guldsmedene har fælles troldetema

Torsdag: Mælkebøtter tager på tur

Guldsmedene er i Satellitten og bliver der hele dagen, så afhent gerne der.       Hvis nogle hellere vil tilbage i bhv, er der mulighed for det.

Fredag: Udelivsdag