Kære alle

Vi slutter en uge fyldt med gode oplevelser i Naturhuset, dem samler vi på. Oplevelserne har været en god blanding af ture ud i det blå, hvor der er tid til at fordybe sig i det vi møder på vores vej, tid til at sidde i vejkanten og spise madpakke, plukke mælkebøtter og samle sten, vi har lavet bålmad på legepladsen og mælkebøttesaft og chips hos raketterne. Ugens højdepunkt må siges at være et besøg på Alfred Gohrs bondegård, tak fordi vi måtte komme.

I næste uge laver vi en fælles tur for alle Solsikker, Mælkebøtter og Raket-børn til Camp Åvang. Vi går hjemmefra ca. 9.15, Raketterne går tilbage til Sfo-tid kl. 12.00, resten er først tilbage ca. 13.30.

Solcreme

Blot en reminder om, at vi forventer i selv giver jeres børn solcreme på hjemmefra om morgenen, og så spæder vi til i løbet af dagen.

Frivillige

I tirsdags forsøgte vi os med formiddagskaffe og et møde med interesserede frivillige, som kunne have lyst til at give en praktisk hånd med både ude og inde eller i undervisningen som læsemakker, bage boller eller spille et spil når det giver mening. Der var over 20 fremmødte, som gerne vi hjælpe til i både skolen og børnehaven. Det var helt overvældende, og vi håber at vores ”frivilligbank” kan blive en succes. Vi har et kaffemøde mere den 13. juni kl. 9.00, og så samler vi op igen til august.

Næste uge

Mandag: Solsikker fejrer Zoes fødselsdag

Tirsdag: Alle går til Camp Åvang hele dagen

Onsdag: OBS OBS Raketterne har cykeldag. Solsikker fejrer Maggies fødselsdag

Torsdag: Naturhuset er lukket

Fredag: Naturhuset er lukket