Kære børn og forældre

Blot tre uger har vi tilbage inden sommerferien – det er jo helt vildt! Foråret har det med at flyve afsted, og i år er ingen undtagelse.  Efter endnu en lang weekend, står næste uge på Åben Morgensang torsdag den 8. juni, og dagen efter er der ”Stjerne for en aften”. Derefter når vi knap nok at blinke inden ferien står for døren. 

Vi har nydt at være samlet igen efter sidste uges lejrskole. Ugen har blandt andet budt på afsluttende prøve i billedkunst for en del elever i 8. klasse – ligesom madkundskabsholdet, klarede eleverne deres prøve med bravur.   

I denne uge har 7. og 8. klasse haft besøg af SSP for at blive lidt klogere på, hvad man kan og må på de sociale medier. Hvis I ligesom mig synes det er en smule uoverskueligt at være mere opsøgende på, hvad jeres børn foretager sig på nettet, er der rigtig god forældrehjælp at hente her: 

Genvej - til dit barns digitale liv | Genvej 

Næste skoleår 

Planlægningen af næste skoleår er i fuld gang, og skemalæggerne knokler løs for at få et skema klar inden sommerferien. Klasselærerne næste år er på plads, og fordelingen af resten af lærerne får I besked om, når skemaet kommer: 

  1. klasse: Birgit 

  1. klasse: Anette 

  1. klasse: Tine 

  1. klasse: Kirsten 

  1. klasse: Troels 

  1. klasse: Sussie 

  1. klasse: Maibritt 

  1. klasse: Birgitte 

  1. klasse: Natasja 

Kalenderen for næste skoleår er også lige så stille ved at komme på plads. Vi er så småt begyndt at lægge begivenheder ind for næste skoleår i kalenderen på hjemmesiden, som bliver opdateret med info og billeder inden skolestart. Der ligger også en ferieplan for 23/24, og når alt er på plads, får I det hele i en samlet kalender til opslagstavlen. 

Sommerferien falder så heldigt i år, at den bliver ekstra lang. Vi starter først efter ferien, den 16. august. Til gengæld slutter vi skoleåret en uge senere i juni 2024. 

Cykelsponsorfestival 

Den 16. september er der Cykelsponsorfestival i stedet for den årlige familiedag. Dagen er stadig en obligatorisk skoledag, og forældre og søskende er som altid meget velkomne! Sæt allerede nu et stort X i kalenderen. 

Pædagogmedhjælper søges til Satellitten 

Næste skoleår ansætter vi en pædagogmedhjælper mere i Satellitten. Stillingen er på 12-15 timer om ugen med mulighed for at supplere med vikartimer på skolen. Spred gerne budskabet og hjælp os med at finde den helt rigtige: 

https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5843326 

Skolepatruljer 

Dette år har været det første år med skolepatruljer. Vores skolepatruljer har gjort det supergodt, og været flittige og stabile hele året igennem. De bliver belønnet for deres arbejde med en tur i Legoland sammen med Esben. Her følger en invitation til dem fra ham (måske kan det inspirere de yngre elever til at melde sig de kommende år😉). 

Hej seje skolepatruljer+forældre.  

Sidder i skrivende stund og laver en indbydelse til vores tur til Legoland torsdag i næste uge. Vi mødes til normal tid (8.10) og kører herfra 9.30. Vi bliver så afhentet i Billund 14.30. Skolen betaler for transport og indgang. Angående mad er det frivilligt om man vil købe mad i Legoland eller have en spændende madpakke med. Under alle omstændigheder er en drikkedunk en god ide. Glæder mig til samværet.  

De bedste hilsner  

Esben 

Sidst men ikke mindst følger vigtig info fra Kirsten om stjerne for en aften, Sommertræf og Lillekor: 

Stjerne for en aften fredag d. 9. juni og generalprøve om eftermiddagen 

Alle klasser er nu i gang med at øve til ” Stjerne for en aften” i det store sommertræftelt, og I kan godt glæde jer. Det bliver SÅ festligt 😊 
Her er en oversigt over de forskellige numre: 

0. klasse: Kom med ud og lege 
1. klasse: Jeg kører i min lille bil 
2. klasse: Katrine, Katrine pas på 
3. klasse: Øde ø 
4. klasse: Det er sommer 
5. klasse: Dancing in the moonlight 
6. klasse: All my love 
7. klasse: Hvor skal vi sove i nat ? 
8. klasse: Vufelivov 

 
Der er en helt fantastisk opbakning til arrangementet. 
Så vidt jeg ved, er der kun 3 elever, som har meldt afbud. 
Hvis der skulle være flere, så giv besked hurtigst muligt. 

Vi har brug for en generalprøve i teltet. 
Det bliver fredag eftermiddag den 9. juni kl. 13.30. 
Det kommer til at vare ca.  2 timer – måske lidt kortere tid. 
Vi starter fra en ende, og man har fri efterhånden, som man bliver færdig. 
Alle skal så være klar igen til det store show kl. 19.15. 
 

Der er rykket lidt på den tidsplan, der står på VUIF´s plakater og hjemmeside. 
Med den reviderede tidsplan kan alle, der ønsker at spise i teltet, nå at blive færdige, inden den store musikalske underholdning:  
 
18.45: Fælles familiekor  
19.15: Stjerne for en aften med 9 klassebands 
20.30: Dans for børn og voksencafé  

Programmet for alle dagene kan I se på: https://vuif.eu/sommertraef/  

LILLEKOR 

Lillekor er aflyst i næste uge, da jeg skal bruge tiden på at flytte instrumenter og blive klar til generalprøve til 'Stjerne for en aften'. Måske nogle af børnene kan hjælpe mig, og ellers må de lege udenfor.  

På torsdag til 'Åben morgensang ' synger vi en lille sommersang. 

Mange hilsner fra Kirsten  

Vi går endnu en lang weekend i møde. I må have en dejlig weekend og Grundlovsdag på mandag. 

De bedste hilsner, 

Karoline