Kære alle

Efter at de ældste børn er fløjet på den anden side af vejen, står der jo allerede en flok kommende Guldsmede klar i kulissen. De må dog vente med at kalde sig Guldsmede til efter sommerferien, men vi vil frem til sommerferien ind imellem have fokus på at samle dem. Dette betyder blandt andet, at årgang ’18 går på tur sammen om tirsdagen og årgang ’19/20 går på tur sammen om torsdagen indtil sommerferien. Det kan være en svær størrelse det med alder, men når man pludselig bliver samlet som gruppe og finder ud af, at vi ”hører sammen” så sker der ofte noget i relationerne.

Sommerfest

Vores Forældreråd har igen i år taget initiativ til en sommer-fest-fællesspisning. I år bliver det før sommerferien, så alle raket-familier også kan nå at være med. Vi håber at se så mange som overhovedet muligt, og der hænger en tilmeldingsseddel både i børnehaven og Satellitten, som I rigtig gerne må skrive jer på.

OBS OBS

I denne tid hvor vi er så meget ude og er på tur i skov og krat, er det vigtig I husker at tjekke jeres børn for flåter.

Ansættelse

Vi har ansat en ny rengøringshjælp Ella Wawer Hansen. Hun starter 1/6

Næste uge

Mandag: 2.pinsedag, Naturhuset er lukket

Tirsdag: Årgang ’18 går til byens legeplads. Raketterne cykler hjem til Jeppes fødselsdag. Husk cykel og kun en lille madpakke. Dagplejen på besøg

Onsdag: Mælkebøtterne fejrer Ivers fødselsdag. Raketten går til ridebanen

Torsdag: Årgang ’19 og ’20 går til byens legeplads

Rigtig god Pinse til jer alle

Hilsen Pernille