Fredagsbrev den 6. september, uge 36.

Sommeren er forbi nu

Og den nærmest fløj afsted

Synger C. V. Jørgensen på nummeret Sæsonen er slut.

Det kan vi dog overhovedet ikke mærke, solen brager ned, Danmark vandt over Schweiz i Nations League, og vi havde et absolut forrygende forældremøde torsdag aften i børnehaven.

Tak for fremmøde, engagement og inputs om fødselsdage, Facebook og billeder, morgenrutiner i huset og meget mere. Vi tager det med til vores næste personalemøde, og så får I tilbagemeldinger senere.

Nye i forældrerådet som består af: Anja (Gry og Mie), Else (Harald), Frederikke (Saga), Lise (Asbjørn), Gitte (Niels) og Poul (Alma). Jeg har oprettet en gruppe i VIGGO som hedder ”Forældreråd Naturhuset”, her kan I forældre skrive direkte når I har noget til møderne. Vi forsøger at holde første møde snarest muligt.

Nogle af jer spurgte til bogen med faderen som bestemte sig for at være mere konsekvent, og det endte med yoghurt i hele tasken. Den hedder ”Vulkanø” af Daniel Dalgaard.

Næste uges program:

Tirsdag: Solsikker på tur til fjorden og kirken.

Onsdag: Guldsmede på tur til byens legeplads.

Torsdag: Mælkebøtter på tur til legepladsen ved biblioteket.

Kære alle, I mandags startede Esme i mælkebøttegruppen. Esme blev 4 i sommers og er derfor flyttet fra børnehaven Trinbrættet. Esmes lillesøster Vilma er 2 år og starter forhåbentlig til foråret. Esmes far (Kristian) er selvstændig på Kallesøe Machinery i Lem. Esmes mor (Marianne) er af uddannelse lærer og antropolog, men lige nu nyder hun at gå hjemme indtil det rigtige job melder sig. Vi bor i én af Ringkøbings smukke gamle huse, men drømmer om meget mere plads omkring os med plads til dyr, fart og udeleg. Vi er utrolig glade for at være blevet en del af Naturhuset og vi glæder os til at hilse på alle :-) Dbh Kristian og Marianne Kallesøe

Med sommerfugle i maven havde Dagny og Magna første dag i Naturhuset mandag den 2. september. Dagny og Magna bor i Rindum sammen med Hjalte der går i 10. Klasse på Lomborg efterskole, Asge der går i 6. Klasse på Ringkøbing skole, far Jacob og mor Katrine der begge arbejder i den finansielle sektor. Vi er en aktiv familie der nyder at bruge tid med hinanden, at være ude i naturen og lave aktiviteter sammen der får pulsen op. Dagny er 5 år og er flyttet fra Rindum Børnehus. Magna er 2 år og kommer direkte fra dagplejemor i Ringkøbing. Begge pigers opstart er gået over alt forventning, men Dagny glæder sig meget til, at hun kan alle navnene :0) Bedste hilsner fra Katrine

God weekend til jer alle