Fredagsbrev uge 12

Denne uge slipper I ikke for fredagsbrevet, beklager det manglede i sidste uge, men influenzaen havde gjort sit indtog hos mig.

I denne uge har vi flere gange måtte ændre planer pga silende regn. Vi er normalvis ikke bange for hverken regn eller mudder, men der må dog være grænser for, hvad man skal bevæge sig ud i med sin madpakke. Heldigvis har vi Satellittens lokaler og gymnastiksalen, så man kan få en lille fornemmelse af at komme afsted på tur. Men vi skal ud hver dag, og vi er klar over at det kan give noget vasketøj til jer. Husk rigeligt med skiftetøj, også gerne ekstra overtøj når vejrudsigten ser ud som den gør lige nu.

Bestyrelsen

I mandags havde vi det, måske, sidste bestyrelsesmøde med vores nuværende bestyrelse. Den 19. april har vi årets generalforsamling, og går man med en lille drøm om, at blive en del af dette spændende bestyrelsesarbejde så tøv ikke. Vi drømmer om at der, som der så tit har været, bliver kampvalg. Og da rigtig gerne også med børnehaveforældre i blandt. Har i spørgsmål eller bare gerne vil vide mere, så kom forbi eller kontakt en fra bestyrelsen.

Forældrekaffe og påskefrokost

På tirsdag den 28/3 er vores forældreråd vært med en kop kaffe, når I henter jeres børn. Der er kaffe på kanden fra kl. 14-15.30, så sæt gerne lidt ekstra tid af, når I henter jeres børn, få en snak med hinanden og leg lidt med jeres børn.

På fredag afholder vi påskefrokost for alle børn. Der hænger en seddel på tavlen, hvor vi gerne vil I skriver jer på, så alle medbringer noget til et fælles bord.

Medbring

Alle guldsmede skal medbringe to sten på mandag til påske-krea. Alle Solsikker skal i løbet af næste uge medbringe en rengjort dåse (fx fra hakkede tomater) til at plante i.

Næste uge

Mandag: Solsikkerne fejrer Inga Maries fødselsdag. Mælkebøtter og Solsikker skal i gymnastiksalen. Guldsmede maler sten

Tirsdag:  Dagplejen kommer på besøg. Solsikker går til byens legeplads. Forældrekaffe fra kl. 14.00

Onsdag: Guldsmede i Hundeskoven, vær her senest 8.45.

Torsdag: Mælkebøtter går til Fjorden. Guldsmedene i Satellitten indtil kl. 13.30

Fredag: Vi holder påskefrokost for børn og personale

Rigtig god weekend til jer alle

Hilsen Pernille