Fredagsbrev uge 13

Endnu en våd uge lakker mod enden. Men også en uge i påskens tegn. Guldsmedene har fx malet kyllinger på sten, som de var i Hundeskoven og ligge forskellige steder. Så skal I alligevel ud at have frisk luft i weekenden, så tag en tur i Hundeskoven og se om I kan finde dem. Eller tag til påskemarked på Rødekro, der hænger også fint påskepynt som børnene fra Naturhuset har lavet. I dag kulminerede det hele med en fælles påskefrokost for alle børn og personale. Sørme om ikke vi fik besøg af en lille påskehøne der lagde små ”æg” rundt på legepladsen. Tak for de mange bidrag til frokostbordet, børnene nyder virkelig selv at kunne vælge, selv at kunne smøre og måske endda hjælpe hinanden rundt om bordet.

I næste uge er der en del børn og voksne der holder ferie, men der er også børn og voksne i Naturhuset de tre første dage. Satellit-børn der skal passes, er også i børnehaven alle tre dage.

Tirsdag efter påske starter vores nye pædagog Helle i mælkebøttegruppen. Helle har været på besøg i dag, og vi glæder os til hun kommer.

Bedsteforældredag:

Blot en reminder til de af jer der endnu ikke har meldt til, husk det gerne efter påske.

Nyt fra VUIF:

Har man tid og lyst er der fodbold for de yngste børnehavebørn på mandag selv om det er påskeuge

VUIF tilbyder: Sommerspring 2.-8.klasse Hver onsdag fra kl. 16-17 fra uge 15 og afslutning med opvisning til sommertræf uge 23, til en pris på 300 kr. Tilmelding foregår på VUIFS hjemmeside. Mvh Gymnastikudvalget

Husk generalforsamlingen

Et billede, der indeholder tekst    Automatisk genereret beskrivelse

I ønskes alle en rigtig god weekend og påske

Hilsen Pernille