Kære alle

Denne uges fredagsbrev kommer primært til at omhandle vores dag i Forundringens Have på fredag. Vi har længe haft et ønske om at lave en fælles dag for alle børn og voksne uden for vores egen matrikel. Vi samler nemlig også på fælles oplevelser, som kan give noget til det store fællesskab men også til den enkelte i nye omgivelser og nye relationer.

Alle børn som bliver afleveret efter kl. 7.30 skal afleveres i Forundringens Have, som ligger overfor Vestjyllands Højskole. Afleverer man før er det som altid i Naturhuset, og vi sørger for transport til de børn.

Vi har lavet en aftale med Birtha som står for haven, at hun kommer og hjælper os med at moste æbler. Til dette vil vi rigtig gerne have nogle æbler, så ligger I inde med det så skriv gerne til mig eller grib fat i et personale. Samtidig kan vi også godt bruge 2-3 forældre eller bedsteforældre til at hjælpe med at moste fra kl. 9-11, så har I mulighed for det så skriv/tag fat i Pernille.

Vi bliver i Forundringens Have hele dagen og kommer ikke tilbage til Naturhuset. Så alle børn skal afhentes der, har I tid til det er der kaffe på kanden når I kommer.

Når I henter på torsdag, skal i tømme garderoben, så I kan pakke overtøj og fodtøj der passer til vejrudsigten, en pose med ekstra tøj, undertøj, strømper og bleer i rygsækken og madpakke og drikkedunk.

Vi glæder os til en fantastisk dag sammen med alle vores skønne børn.

Personale

Anni er fortsat sygemeldt og Helle er sygemeldt i 14 dage pga. en mindre operation. Desværre skal vi allerede sige farvel til Mitzie igen, da hun har fået andet arbejde. Vi har været rigtig glade for at have Mitzie i huset og ønsker hende held og lykke med det nye. Heldigvis har Lise sagt ja til at komme og hjælpe os nogle dage ind imellem.

Næste uge

Mandag: Mælkebøtter og Solsikker i gymnastiksalen

Tirsdag: Guldsmede besøger Falck stationen, vær her senest 8.45

Onsdag: Solsikker på tur

Torsdag: Mælkebøtter på biblioteket, vær her senest 8.45

Fredag: Alle i Forundringens Have hele dagen

Rigtig god weekend til jer alle

Hilsen Pernille