Kære børn og forældre

Ugen blev indledt med et morgenbesøg fra politiet, som heldigvis kunne konstatere at I forældre generelt kører rigtig pænt og at eleverne er gode til at huske cykelhjelmen og til at bruge fodgængerfeltet.

Jeg må dog endnu engang appellere at man ikke bruger ”striben” langs børnehaven til parkering. Det er kun til ”kys og kør” - altså hurtige stop og ikke til parkering.

Ugen har også budt på ture ud af huset og overnatning for vores ældste elever. I onsdags gik vi i gang med skemaet og den ”rigtige” hverdag igen. Selvom trivselsdagene er fantastiske, er det også dejligt at vende tilbage til det velkendte og til at komme i gang med undervisningen.

Jeg har haft den fornøjelse at have morgensang med børnene næsten hver dag siden skolestart indtil lærerne tager over i næste uge. Det er skønt at starte morgenen samlet med sang og glade børn, og jeg kan kun opfordre jer til at kigge forbi til morgensang en dag, hvis I har tid. I er altid velkomne. Husk også at der er Åben Morgensang den 7. september.

Mail-bøvl

Siden skolestart har vi bøvlet med, at nogle forældre ikke har fået mails fra lærerne eller at mails er leveret med en del forsinkelse. Vi kan se som fællesnævner, at det drejer sig om mailadresser med @gmail.com. Vi har indtrykket af, at problemet er fikset nu, men sig til hvis I ikke modtager mails fra skolen eller lærerne.

Frivilligkaffe og opgavefordeling

Tirsdag den 5. september kl. 9.00 har vi igen kaffemøde med Superkrafterne, som er vores fantastiske frivillige. Vi har haft god hjælp af dem henover sommeren til at passe på vores køkkenhaver og til at hjælpe med at gøre klar til skolestart. Der er også nogen, som har taget en bagetjans og andre, der har været søde til at hjælpe med at organisere Lille Mediatek. Der er altid plads til flere Superkrafter, hvis I kender nogen, som skulle være interesserede.

Pedel søges

Vi har netop slået en pedelstilling op, og krydser fingre for, at den helt rigtige pedel finder vej til Velling Friskole. Hvis I kender nogen, som er fiks på fingrene og har let til smil – og som gerne vil arbejde ca. 20 timer om ugen – så prik gerne til dem. 

https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5895220?fbclid=IwAR3Yob_EfgunERktabRGy6GSw2H848J9dyAZVMnJ4ITQpLZEcDdFZ-pwDbU

Cykelsponsorløb

Kære forældre til børn i Naturhuset og på Velling Friskole

Nu nærmer vi os Cykelsponsorløbet og i den forbindelse har vi brug for at viderebringe lidt praktisk information:

1. Sedlen til cykelsponsorløbet kommer med jeres barn (henvendt til skolebørnene) hjem i dag den 25.8. I kan også finde sedlen her: Cyklesponsorløb VF 2023.pdf

(OBS har du et barn i Naturhuset, som ønsker at deltage og skaffe sponsorer, da henvender du dig på kontoret på Friskolen, for at få en seddel).

2. I skal i løbet af den næste uge sikre, at sedlen med sponsorer kommer tilbage til klasselæren. Husk at skrive jeres barns NAVN og KLASSE på sedlen.

OBS. Har I praktiske spørgsmål vedr. løbet kontakt da Louise mobil: 25 19 24 76 Eller Morten mobil: 40 62 93 99.

3. Husk at læse information fra skolen vedr. løbet grundigt, og husk det er en obligatorisk skoledag. Ved afbud kontaktes dit barns klasselærer.

4. Vi har brug for 2 forældre fra hver klasse til at komme med en pladekage, som kan sælges til fordel for indsamlingen til cykelskuret.

2 personer fra hver klasse skriver til Anette mobil 22 55 77 06 , for at tilmelde sig til kagebagning. Skriv NAVN og KLASSE i beskeden v. tilmelding.

OBS. Kagen stilles i skolekøkkenet på løbsdagen senest kl. 09.

5. De forældre som har sagt ja til samarit opgaven, møder på løbsdagen kl. 08:45 for at få besked vedr. opgaven. Ved spørgsmål kontakt Anette på mobil. 22 55 77 06.

7. På dagen vil der være lidt til ganen til alle aldre, men husk at medbringe tæppe, bestik, glas, tallerken, mad og drikke til jeres familie, så vi i fællesskab kan nyde frokosten efter en god cykeltur.

OBS. Påklædning efter vejret. Ved megen regn spiser vi inde.

8. Parkering og kørsel til løbet:

På selve dagen for løbet, vil vi anbefale så mange som muligt at tage cyklen, da vi ellers kan opleve vanskeligheder med parkeringspladserne. Forsamlingshuset i Velling har samme dag som løbet en større fest, hvilket også vil kræve parkeringspladser.

På vegne af 5. Klasses forældre og Velling Friskoles ansatte og ledelse.

Vi glæder os til at se jer alle

Med venlig hilsen

Morten, Louise og Anette


Musikkarrusellen

Mandag var 3 lærere fra Kulturskolen Ringkøbing-Skjern på besøg for at fortælle børnene fra 1. og 2. klasse om musikkarrusel. Der blev også tid til at prøve nogle af instrumenterne og til at høre lærerne spille et par stykker musik. På mandag kl. 14.30- 15.15 er der prøvegang i musikkarrusel. Alle fra 1. og 2. klasse er velkomne til at komme og prøve. (Husk at give besked til SFO.) Ugen efter er det kun for tilmeldte. 

Se vedhæftede flyer:

musikkarrusel velling friskole.pdf


Vil du være konfirmand i Velling?

Så skal du stille op til tælling.

Til gudstjeneste i Velling kirke

skal vi evangeliet lirke.

Her er til loftet særligt højt

men din stilling, status og rigdom betyder ikk’ en døjt

Det handler ikk’ om coolness, men Guds kærlighed

som aldrig tages fra os i al evighed.

HUSK: Indskrivning i forbindelse med gudstjenesten den 10.september kl. 10.30!

Første forberedelse onsdag den 13. september kl. 13.45-15.15

Kontaktoplysninger:

Sognepræst Vivian Linnebjerg

Velling Kirkeby 1,

6950 Ringkøbing

97 32 16 18

vrl@km.dk


Weekenden banker så småt på døren, og jeg vil ønske jer alle en fantastisk en af slagsen,

Karoline